Kikapcsolható szinkron
A szinkron kikapcsolható, az állapota lépésenként látható.
Fiókkal az adatok a szerverünkön (birtework.com) keresztül szinkronizálódnak – de csak ha Ön is akarja. A mentés és visszaállítás fiók nélkül is működik.
A szinkron kikapcsolható, az állapota lépésenként látható.
Kézi mentés AES-256 jelszavas védelemmel, valamint ütemezett mentés.
A visszaállítás három különböző módban végezhető, attól függően, mire van szükség.
Nagyobb adatcsomagok több QR-részletben is átvihetők, nemcsak egyetlen rövid kódként.
A beolvasott adatok nem írnak felül vakon mindent; összefésülésnél a cél az adatvesztés elkerülése és a meglévő munka védelme.
A szinkron a fő munkaterületeket fogja össze, a munkalaptól és munkanaplótól a fotókig és feladatokig.
Vissza a Munkalap Plusz funkció-áttekintéséhez.
Küldés helyi Wi-Fi-n, sőt internet és Wi-Fi nélkül is.
Alkalmazászár, titkosított adatbázis, fotó-ujjlenyomat.